چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹ | ۱۱:۱۸ ۳۷ بازديد
مواد لازم:
سيب زميني پخته=۵ عدد
پياز سرخ شده=۳ قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده=۲ قاشق غذاخوري
قارچ ورقه شده=۱۵۰ گرم
آرد=۴ قاشق غذاخوري
تخم مرغ=۲ عدد
مغز نان باگت=به مقدار لازم
نمك و فلفل=به مقدار لازم
روغن براي سرخ كردن=به مقدار لازم
طرزتهيه
۱. سيب زمينيهاي پخته را با گوشت كوب ميكوبيم تا نرم و له شود. سپس پياز و جعفري خرد شده و قارچ تفت داده را به سيب زميني اضافه ميكنيم.
۲. نمك و فلفل را افزوده و ورز ميدهيم.
۳. از مواد به اندازه يك نارنگي برداشته و به شكل مستطيل در ميآوريم.
۴. اول در آرد سپس در تخم مرغ و در انتها در مغز نان باگت خرد شده غلت ميدهيم و در روغن سرخ ميكنيم.
براي خوش طعمتر شدن ميتوانيم به تخم مرغ نمك و فلفل هم اضافه كنيم.